4/10/08

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI


A vegades, algú, no te noció de la seva pròpia força; ni d'un mateix, ni en relació al col·lectiu amb el que interacciona.

A vegades algú, cau en una cobdícia que: no te mida, no es justifica, i que al final com en Mides, fracassa, perquè, mal aconsellat, o refiat de la prudència aliena, mort d’èxit.

La força de cada un, no radica tant en la ocupació de posicions estratègiques per influir al col·lectiu, sinó de tenir la suficient humilitat per saber cap on vol anar aquest col·lectiu i sumar-t’hi.

La influència sobre la comunitat es dona, quan es coincideix en la mateixa direcció, quan no hi ha aquesta coincidència, es quan es xerrica i la màquina grinyola. Ja no estem en un mon de "saberuts" on manen els savis i els tontos obeeixen.

Tampoc estem en una societat on manen els que més criden ni s'imposen els cavernícoles.
Hauríem de reflexionar, no de que ha passat a l’ajuntament, sinó en l’autèntic PERQUÈ?.

Realment, han "enxampat algú fent una malifeta"? (ABM), o ha estat el resultat de una relació matrimonial de conveniència, on una de "les parts contractants" (Groucho Marx) pretenia canviar els CAPITOLS per fer-se amb el control de la situació?
Realment ha estat sols un atac de banyes?, o és que es volia amb la complicitat de companys i no tant companys, encotillar el motor impulsor d'aquest ajuntament i confinar-lo al seu despatx perquè feia massa coses... sense permís?
Permís de qui? qui volia a pesar de totes les prebendes, “reforçar el seu paper dins del govern”? a les costelles de qui?, evidentment dels seus companys i del seu cap.
Es clar, mal aconsellats, els hi ha sortit malament. La pretesa REVOLTA a acabat amb un abandó per la porta del darrera.
Algú proper a la formació que ha deixat l'ajuntament, va dir en algun moment "ens hem tornat a equivocar de capità"

Estem parlant de capitans tant absolutament diferents amb el tarannà, el caràcter i la manera de fer, que, haurien potser de pensar el nois/noies del ISP, que o bé han errat de vaixell, o bé de professió.

Hauran d’espavilar-se terra endins.

Thesseu. 1 octubre 2008