9/10/08

LA RELLISCADA, DELS DE LA RELLISCADA?





S'ha publicat una entrada al blog ALTAVEU DE VILAMAJOR (25 09 2008) evidentment, amb signatura anònima que a més d’amagar-se la persona/grup de persones, sota l'anonimat, (encara que tenim la certesa) de qui/quines persones es tracta, treu la fiabilitat de la informació que donen i es protegeixen contra les seves pròpies incoherències, actuacions i decisions preses quan ocupaven responsabilitats directes en assumptes que ara posen com a afectats.En el nostre cas, publiquem amb pseudònims i crec que és patent qui, i quin grup som.Benvolgut companys/campanyes anònims:No sé a quines persones vol desprestigiar l'actual ajuntament, ni se quins fins polítics persegueix, en tot cas tu/vosaltres sabeu bé els fins que busquen els polítics.La relliscada del anterior ajuntament amb la Prolutec (Ai caram! que benvolents), l'actual alcalde va fer, just això que dieu i sabeu de primera mà, comprovar la solidesa de les llicències, i acte seguit, comprometre’s al control, i ho va fer públicament, no es va refugiar en els errors d’altres.Quan parla/parleu de l'ampliació de la zona industrial, no manipuleu ni tergiverseu el context. La proposta es va fer en relació a l'actuació proposada de 15 has. Amb el nou planejament passarà a la meitat. En quant al transit per la BP5107, amb la previsió que fa/feu de les localitzacions, seria aproximadament la mateixa, que ara passa pel NUCLI urbà, camí a les escoles, quin canvi oi?
No en tenim de ciutadans de segona a Sant Pere.La Picart i La Puntiblond, un cop traslladades, quedarien si fa no fa, a la mateixa distància del nucli que de Les Faldes, o sigui un a mica mes lluny que ara la Picart de Sant Antoni, per cert la pudor de la Picart, es sent a Sant Antoni?
La empresa Picart es trasllada per una qüestió de llicències, no de fums, vostè/vosaltres ho hauríeu de saber molt bé. Els fums possiblement “nocius” varen ser testats per l’àrea de Medi ambient de la Diputació de Barcelona l’anterior legislatura (feu memòria, si us plau) amb resultats negatius, però així i tot l’actual govern esta tornant a testar les seves emissions.
PS.
Adreçat especialment al Institut Serveis Post-governamentals.




Thesseu.