18/11/08

COHERENCIA S'ESCRIU AMB "H" D'HONESTEDAT

Benvolgudes/benvolguts:

Vagi per endevant excuses pel nostre silenci.


Francament, no me'n puc estar de transmetre el malestar per unes actituds i unes actuacions ben concretes, que sinó de joc brut, incoherència, i oportunisme polític, són sense cap dubte d'una falta d'honestedat clamorosa.

I no parlo de elucubracions intuïtives, sinó d'informacions arribades des de les pròpies cuines de qui les han endegat.

Quan un membre electe forma part d'un govern, on totes, i dic totes, les decissions (vegi's les actes), es prenen per consens, i on totes les decisions que es prenen des de cada àrea, queden reflectides en les actes de la Junta i després passen pel Ple Municipal i es voten. Si com és el cas de la taxa de pas sobre domini públic, es va aprovar l'any 1997, i afegim que es va proposar la seva modificació a l'anterior legislatura l'any 2003 en la sessió Plenària per a la Modificació de les Ordenances Fiscals per la seva aplicació l'any 2004.

L'any 2007 la proposta per part d'hisenda va ser la seva inclusió, (al mateix temps que la de franges de seguretat) al "Pressupost Municipal" per l'any 2008, Pressupost aprovat també amb sessió plenària per majoria com és preceptiu.

Després la tramitació de la mateixa taxa es va posar a votació 3 cops més en sessió plenària

1- Aprovar , el "padró" al que fa referència la taxa. UNANIMITAT

2- Aprovar la seva delegació a la Diputació de Barcelona. UNANIMITAT

3- Ratificar la delegació aclarint algunt punt que va demanar la Diputació.

UNANIMITAT


No hi ha cap dubte doncs, i a la vista del rumb que estan prenent els esdeveniments, que en algún cas es produeix incoherència en els plantejaments, en altres, oportunitat política, i sobre tot, i aquest és el cas més greu, d'una irresponsabilitat i una manca d'Honestedat clamoroses.